FotbollTrelleborg FF

Peter Swärdh lämnar Trelleborgs FF

Efter söndagens förlust mot Norrby IF gör Trelleborgs FF förändringar i ledarstaben. Peter Swärdh lämnar klubben och Kristian Haynes leder laget tillsvidare.

“Vi har varit ödmjuka inför utmaningen i Superettan. Det är en tuff serie och Peter Swärdh tog över laget i en tuff situation. Tyvärr har den senaste tidens resultat varit alldeles för dåliga, varför vi nu hamnat i en situation som kräver förändring. Styrelsen har därför tagit beslutet att entlediga Peter Swärdh från sitt ansvar som manager i Trelleborgs FF. Vi måste föra in energi i laget så att vi gör allt för att säkra vårt kontrakt i Superettan 2020, säger Torbjörn Jönsson, styrelseordförande i Trelleborgs FF, i ett pressmeddelande”

Sju vinster, tio oavgjorda matcher och elva förluster är resultatet hittills för Trelleborgs FF, som nu ligger på 11:e plats i tabellen. Kristian Haynes har ingått i ledarstaben för A-laget under säsongen samtidigt som han framgångsrikt lett Trelleborgs FF:s U21-lag till en SM-final.

“Kristian har ett förtroende i truppen och i klubben. Han har den energi och vilja som kommer att krävas för att tillsammans med laget leverera resultat”, säger Mattias Kronvall, klubbdirektör för Trelleborgs FF, i pressmeddelandet.

 

Artikelbild: Maxim Thoré/Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close