skanesport_desktop-panorama-1

FotbollHyllie IKNyheter

Klart med ny tränare i Hyllie IK

Hyllie IK har gjort klart med den nya tränarstaben för klubbens herrlag, som nästa säsong ska spela  i division 6. Patrik Pettersson tar över som huvudtränare och Christian Ström fortsätter som assisterande.

– Jag har alltid haft ett bra intryck av Hyllie och detta goda intryck har bara förstärkts efter mina kontakter med styrelse och klubbchef inför att jag tillträdde denna tjänsten. Jag ser stor potential i Hyllie och jag och resten av tränarteamet är redo för en spännande säsong, säger Patrik Pettersson i ett pressutskick.

Klubbchefen Thomas Ljungdahl kommenterar:

– Att vi lyckades rekrytera Patrik är vi synnerligen nöjda med. Han och Christian och resten av tränarteamet och spelartruppen börjar nu en spännande resa där målet är att bygga ett starkt A-lag och sätta Hyllie på fotbollskartan. Vi ser fram emot starten på säsongen.

 

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close