FotbollNyheter

Bosna får behålla tränaren Ersan Mujevic ytterligare en säsong

Ersan Mujevic är klar som tränare i Bosna Hercegovina SK även för 2020.

-Jag fick frågan och möjligheten av Bosna att prova på tränarrollen. Det var en utmaning och nu två år senare känner jag att det var rätt beslut, säger Ersan Mujevic till klubbens hemsida och fortsätter.

-Jag har fått en erfarenhet och känner att Bosna har utvecklats som klubb på många plan. Efter årets avancemang känns det rätt att fortsätta då vi har många duktiga spelare som spelar för Bosna med hjärtat och många runt om som vill denna klubben väl.

När han tog över 2018 spelade Bosna Hercegovina Sport Klubb i division 6. Då kom laget trea. I år blev det ett snäpp bättre och även ett lyckat kvalspel till division 5; mot Häljarps IF (1-1 borta och 5-0 hemma på Kroksbäcks IP i Malmö).

På Bosnas hemsida betonar man att styrelsen tror på kontinuitet, att man tycker att Ersan Mujevic gjort ett bra jobb och att det därför var viktigt att göra klart med en fortsättning.

 

Relaterade artiklar

Back to top button
Close