skanesport_desktop-panorama-1

Ariana FCFotbollNyheter

Erol Bekir slutar som tränare i succélaget Ariana FC

Inför årets säsong gjorde Erol Bekir comeback som tränare i Ariana FC, som han förde till seger i division 5. Men återkomsten blev tillfällig. Han kommer inte att träna laget 2020.

– Det har absolut inget med laget eller klubben att göra. Tvärtom har alla varit fantastiska och det känns lite sorgligt. Men tidsmässigt passar det inte så bra och jag känner att jag inte kan ge det 100-procentiga engagemanget som alltid är en förutsättning för att jag ska uppleva att det är rätt att träna ett lag.

– Istället kommer jag att finnas där för klubben, stötta, driva på och ge lite råd. Om man vill. Jag är övertygad om att det kommer att gå bra för laget och nu har man tid på sig att hitta en ny tränare.

Ariana FC bildades sommaren 2015 och på den korta tiden som gått sedan dess har man avancerat från en reservserie, via division 7, 6 och 5 till division 4 samtidigt som man byggt upp en organisation utanför planen.

Ole Törner

Foto: Bildbyrån (från hans uppdrag som distriktsförbundskapten på Halmstadlägret)

 

Läs mer

Erol Bekir om tiden i Schweiz där han bland annat spelade med FC Lugano som MFF möter i morgon i Europa League.

Bekir om Lugano: Rikt och vackert utan något större fotbollsintresse

Related Articles

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2