FotbollHyllie IKNyheter

Max Gregerstedt blir ny tränare för Hyllie IK:s damlag

Hyllie IK har gjort klart med Max Gregerstedt som ny tränare för sitt lag i damernas division 3-fotboll.

– Det känns otroligt kul att ta sig an det här uppdraget. Hyllie är en stor förening med flera duktiga spelare och här finns verkligen fantastiska förutsättningar, säger Max Gregerstedt i ett pressutskick.

Han har tidigare bland annat jobbat i FC Rosengård och Trelleborgs FF, där han i år var assisterande tränare.

– Max Gregerstedt är synnerligen kompetent och har stor erfarenhet och vi är mycket stolta över att ha rekryterat honom. Spelande assisterande tränare blir Amalia Mahdi med omfattande spelarmeriter och som lagledare fortsätter Magnus Karlsson. Vi har sammanfattningsvis ett otroligt kompetent tränarteam och detta kommer bli spännande att följa, säger klubbchefen Thomas Ljungdahl.

Hyllie IK kom i år på fjärde plats i division 3 södra.

 

Relaterade artiklar

Back to top button
Close