FotbollNyheterTrelleborg FF

Kristian Haynes om att åter leda TFF

Kristian Haynes är ny huvudansvarig tränare i Trelleborgs FF efter att Peter Swärdh lämnat klubben under måndagen.

– Vi har allt i egna händer, det är det som är det positiva i detta. Vi äger mandat att påverka vår egen situation, säger han till klubbens hemsida.

Kristian Haynes har arbetat nära Peter Swärdh och övriga tränarteamet under hela säsongen, och känner vemod inför förändringen som skett.

– Jag känner den yttersta respekt för Peter och hans insats Trelleborgs FF, utifrån vårt arbete tillsammans som kollegor och människor. Vi har fått mycket på plats och han har varit väldigt trevlig att arbeta med. Någonstans i allt detta får jag också respektera klubbens beslut. Jag har tackat ja att ta över eftersom jag har en tro på att vi ska lösa den här situationen som vi står inför.

Om hur stor påverkan han själv kan göra under den återstående tiden säger Kristian Haynes så här:

– Vi har några saker som vi måste åtgärda som vi har valt att koncentrera det till. Det är inga större drag utan några tydliga och enkla punkter utifrån hur det har sett ut. Det är i slutet på säsongen och spelarna är inte mottagliga för någon typ av djup, utan det ska vara väldigt tydligt och lättförståeligt för spelarna vad vi vill åt.

 

Artikelbild: Avdo Bilkanovic/Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close