IK PanternIshockeyNyheter

Panternmålvakten ser fram emot seriefinalen

Unge Noah Bark har varit IK Panterns sista utpost i de två senaste matcherna, och sett till alla hålla nere siffrorna bakåt.

Under lördagen väntar möte med – likt Pantern – obesegrade Halmstad. En tidig seriefinal som Noah Bark ser fram emot.

– Det ska bli väldigt kul. Halmstad har inett väldigt bra. jag tror de kommer bli en väldigt bra match, och rolig att spela. Vi har tagit många poäng, och jag hoppas det kommer fortsätta imorgon, säger Noah Bark.

– Det har känts väldigt bra, både för mig och för laget. Alla verkar taggade och sugna på att möta Halmstad, tillägger han.

17-årige Noah Bark säsongsdebuterade för Pantern i derbyt mot Limhamn – klubben han, utöver Malmö Redhawks, representerat tidigare.

– Det var speciellt, känslosamt. Det var kul med så mycket folk och det stöd vi fick från läktaren. Våra fans ska ha all eloge för stödet de ger oss.

Hur ser du på inledningen – har det vari för enkelt för er?

– Nej, men jag tycker vi har gjort det väldigt bra. Bra fart på laget och så vidare. Men nu väntar en tuff match, och det ska bli intressant att se hur det går där.

Hur långt har du till toppformen?

– Svårt att säga. Jag tror det handlar om att ta vara på alla träningar och matcher man får. Det handlar bara om att kämpa på och fortsätta jobba hårt.

 

Joel Ask

Artikelbild: Avdo Bilkanovic/Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close