FotbollHelsingborgs IFNyheter

Helsingborgs IF kontrakterar Alexander Nilsson till 2022

Helsingborgs IF väljer att aktivera köpoptionen i Alexander Nilssons låneavtal och har kommit överens med målvakten om ett kontrakt som sträcker sig över säsongen 2022.

Alexander Nilsson lånades in till HIF från samarbetsklubben IFK Hässleholm under sommaren 2019. HIF har valt att aktivera köpoptionen som klubbarna kom överens om i samband med låneavtalet och den 22-årige målvakten har nu tecknat ett treårsavtal med klubben.

– Det känns väldigt bra att nu på riktigt tillhöra HIF, det var mitt mål sedan dag ett. Jag känner mig stolt och glad men vet att det är fortsatt hårt arbete som gäller för att fortsätta utvecklas och få speltid. Jag vill tacka Olof Mellberg, Sven Andersson, resten av tränarstaben och klubben för visat förtroende. Avslutningsvis vill jag tacka IFK Hässleholm för mina år där, jag önskar dem all lycka i framtiden, säger Alexander i ett pressmeddelande.

– Alex är en talangfull målvakt med mycket potential som utvecklats på ett bra sätt i vår miljö. Vi är glada över att få fortsätta jobba med honom, säger huvudtränare Olof Mellberg.

Relaterade artiklar

Back to top button
Close