FC RosengårdFotbollNyheter

Guldtränaren Jonas Eidevall kvar i FC Rosengård till och med 2021

Jonas Eidevall och FC Rosengård har kommit överens om en kontraktsförlängning för två säsonger. Det innebär att guldtränaren stannar i klubben till och med 2021 och sätter siktet på att även lyckas internationellt.

Målsättningen är kvartsfinal i Champions League innan kontraktet löper ut.

– Jag är glad och stolt över att ha förlängt mitt avtal som huvudtränare för FC Rosengård. Vi har under de senaste två säsongerna genomfört en omfattande föryngringsprocess av seniortruppen och implementerat en tydlig identitet och spelsätt. Årets SM-guld var en tydlig markör för att vi har varit lyckosamma i den processen. Nästa steg är att lyckas även internationellt. Jag ser framemot att ta mig an den utmaningen nästa år tillsammans med klubbledningen, övriga tränarteam och spelartruppen. Vi ska göra allt för att spela kvartsfinal i Champions League 2021, säger Jonas Eidevall till FC Rosengårds hemsida.

Jonas Eidevall inledde en andra sejour i klubben säsongen 2018 och efter ett mindre lyckat premiärår höll det i år hela vägen till SM-guldet.

– Jag är otroligt glad att vi förlängt med Jonas. Vi hade ett tufft år förra året men varken klubben eller Jonas slutade tro på det sätt vi vill spela och i år gav det oss framgång. Att få behålla Jonas innebär kontinuitet för truppen och nu när vi går in i 2020 med Champions League så kommer det betyda mycket att ha kvar samma tränare, betonar sportchefen Therese Sjögran.

Foto: Bildbyrån

 

Relaterade artiklar

Back to top button
Close