FotbollNyheter

Förre Tornspelaren sköt Varberg till Allsvenskan: “Otroligt”

Varberg BoIS är ett av två sensationella lag som avancerat till Allsvenskan denna säsong. Ikväll räckte 1-1 mot Mjällby – där förre Tornspelaren Astrit Seljmani stod för målet.
– Det är helt fantastiskt att få göra detta, säger han efter matchen. 

Ikväll sköt Seljmani upp Varberg i Allsvenskan i mötet med Mjällby. Hans mål i den första halvleken betydde 1-1 – vilket stod sig matchen ut.

– En otrolig känsla. Trots att Mjällby ledde så visste vi någonstans att vi är starka på hemmaplan – vi har en förlust här. Ska jag tala för mig själv så var jag inte alls nervös. Jag trodde på det hela vägen – och jag visste att jag skulle göra mål, säger Astrit Seljmani.

– Det var väldigt skönt att göra mål. Jag påbörjade säsongen med mål, och det fortsatte. Sen kul att jag fick göra mitt 15:e mål, som jag haft som mål under hela säsongen, tillägger han.

Ända sedan Superettans inledande omgångar har Astrit Seljmani varit i ropet. I ett framstormande Varberg öste anfallaren in mål, och spekulationerna om en flytt drog genast igång.

– Det har varit en otrolig säsong. Klart att jag sett vad som skrivits, men jag har försökt att inte tänka på det.

Frågan alla ställer sig: Blir du kvar i Varberg?

– Det är en stor fråga. Jag har kontrakt nästa år också. Det är klart att det är tanken att stanna ett år till.

På tre säsonger har Astrit Seljmani gått från att åka ur Divison 1 med FC Rosengård till en allsvensk uppflyttning med Varberg.

– Det har varit några härliga år. Jag är jätteglad för att allt har gått bra, det är hårt jobb som ligger bakom. Ikväll ska jag njuta av det, säger Astrit Seljmani.

Astrit Seljmani i Torns IF:s färger 2018. Foto: Christian Örnberg/Bildbyrån

 

Joel Ask

Artikelbild: Petter Arvidsson/Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close