Nyheter

Ny sportchef i HK Ankaret

HK Ankaret stärker organisationen genom att tillsätta ett nytt namn på sportchefsposten. Huvudpersonen är Dejan Nedic, som senast figurerat i LUGI:s HK Farmen. 

”Dejan har en gedigen bakgrund och erfarenhet inom handboll. som ledare/tränare inom senior- och ungdomshandboll på såväl elit som breddnivå samt med en gedigen utbildningsbakgrund, där han just nu är i slutfasen att avsluta sin masterutbildning. Dejan blir en viktig kugge i arbetet att tillsammans med ledare, spelare och styrelse fortsätta utveckla HK Ankaret och vi är tacksamma över det goda samarbetet inom skånsk handboll och i detta fallet med LUGI som gjort detta möjligt”, säger Patrik Romberg, ordförande i HK Ankaret, till klubbens hemsida.

HK Ankaret är en växande förening, med herrlag i Division 1 och damlag i Division 2. Dejan Nedic blir e viktig kugge i det svällande bygget klubben är.

– Jag har under flera år hört positivt om HK Ankaret och deras långsiktiga arbete och har fått kontakt med föreningen via deras samverkan med Lugi där jag senast  varit engagerad. När möjligheten till sportchefsrollen dök upp så blev det en spännande utmaning där jag kände att mina erfarenheter matchade föreningens ambitioner, säger Nedic själv.

Relaterade artiklar

Back to top button
Close