Padelbloggen

Padelbloggen: EM-dagbok

Måndag 4 novembe​r:
Efter att ha anlänt till Lissabon i lördags var det idag dags att kliva in i partävlingen här på EM. Jag och Sofia Arvidsson ställdes mot ett danskt lag och det blev en ganska komfortabel vinst med 6-0, 6-1.

Imorgon möter vi ett lag från Schweiz som vi inte har så bra koll på. Det enda jag vet är att forehandspelaren är vänsterhänt, vilket alltid är lite lurigt. Bollen beter sig tvärtom i väggen, så det gäller att vara på tårna.

Imorgon startar även lagtävlingen vilket ska bli riktigt kul. Vi tjejer spelar vår första gruppmatch mot Danmark och killarna spelar mot Kroatien. Det är en härlig stämning i laget och jag ser verkligen fram emot att få spela och heja fram mina lagkompisar.

På återseende!
Åsa

Relaterade artiklar

Back to top button
Close