Nyheter

Tränarduon stannar i Prespa Birlik

Prespa Birlik deklarerar under dagen att Vladimir Kostic och Daniel Mijac leder Prespa Birik även nästa säsong.

Klubben har kommit överens om att förlänga kontraktet med tränarduon, som var huvudtränare respektive assisterande tränare sen i somras. Vladimir Kostic och Daniel Mijac lyckades med uppdraget att hålla Prespa Birlik kvar i Division 2, och slutade till slut på en tiondeplats.

– Det känns riktigt roligt att förlänga med Prespa Birlik. Jag har varit i klubben ett par månader och det har känts fantastiskt bra. Det som fick mig att stanna är framförallt spelarna, ledarstaben, supportrarna och att klubben har en klar målsättning inför säsongen 2020, säger Vladimir Kostic till klubbens hemsida.

– Säsongen är över och vi uppfyllde målsättningen att rädda kontraktet för div 2 spel nästa år. Nu blickar vi framåt mot 2020, tillägger han.

Även kollegan Mijac är nöjd med förlängningen.

– Det känns mycket bra att ha förlängt med Prespa Birlik och det ska bli kul att få vara med från början. Just det här med att få vara med från början och bygga upp ett slagkraftigt lag som kan vara med och tampas om topplaceringarna, säger han.

 

Artikelbild: Prespa Birlik

Relaterade artiklar

Back to top button
Close