FC RosengårdFotbollNyheter

Två år till i FC Rosengård för Sanne Troelsgaard

I somras förlängde Sanne Troelsgaard sitt kontrakt med FC Rosengård säsongen ut. Nu är det klart med ytterligare en förlängning, den här gången i två år, det vill säga till och med säsongen 2021.

– Jag är mycket tacksam för att fortsätta ha möjlighet att spela för FCR, Sveriges bästa lag. Jag är stolt och glad över att kunna representera denna klubb. Jag vet och jag känner att jag kan fortsätta att utvecklas som fotbollsspelare och person i den här föreningen, säger den 31-åriga danska mittfältaren till klubbens hemsida. och fortsätter.

– Jag ser fram emot en ny och spännande säsong med i både Sverige och ute i Europa. Vi har något spännande på gång.

FC Rosengårds sportchef Therese Sjögran är nöjd över att förhandlingarna gick i lås.

– Jag är väldigt glad att Sanne stannar i FC Rosengård. Hon ger oss trygghet och balans på vårt mittfält. Sen hon fick flytta in centralt har hon också hittat rätt i sin roll. Hon gör spelare runtomkring sig bättre och Sanne har växt ut till en bärande spelare i vår trupp.

Foto: Bildbyrån

 

Relaterade artiklar

Back to top button
Close