Nyheter

Landora har hittat sin nya tränare

Efter att Jörgen Pettersson lämnat klubben har man nu hittat hans tronföljare på tränarbänken. 

Det är 31-årige Hampus Pålsson, som närmast kommer från Dösjöbro IF, som skrivit på för klubben. Pålsson kommer ta rollen som spelande tränare i Division 5-laget.

– [Jag]Hade egentligen inte tänkt träna något lag i år utan enbart vara spelare. Men efter att ha pratat med Gustav och de andra i och kring Landora så kände jag att det var en väldigt spännande klubb och ett väldigt lockande lag att tillhöra. Deras seniorlag är ett lag på uppgång med unga spelare som 2018 kvalade sig upp från 6an. Förra året höll de sig kvar i 5an, men som under hösten gjorde väldigt bra prestationer och spelade jämnt även mot topplagen i serien, säger Hampus Pålsson till klubbens hemsida.

 

Artikelbild: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close