skanesport_desktop-panorama-1

FotbollNyheterTrelleborg FF

Trelleborgs FF förlänger med Hans Malmgren

Trelleborgs FF förnyar kontraktet med damlagets tränare Hans Malmgren. Samtidigt förändras ledartruppen runt laget genom att Max Gregerstedt lämnar rollen som assisterande tränare och Björn Falkland lämnar som fystränare.

– Det känns väldigt bra att vi får en fortsatt kontinuitet i huvudtränarrollen och kan fortsätta bygga vidare tillsammans med Hans. Med Hans ledning har damlaget hittat en stabilitet i division 1 vilket är viktigt för den fortsatta utvecklingen för damlaget, säger Mattias Kronvall, klubbdirektör i ett pressmeddelande.

Hans Malmgren tog över huvudansvaret som tränare för damlaget under säsongen 2018 och har lett laget till serieseger i division 2 och nu senast till en sjätteplats i division 1. Det nya kontraktet med klubben gäller för två år.

– Jag är väldigt glad över att få fortsatta med Trelleborgs FF. Tillsammans har vi visat att satsningen på damerna ger resultat. Vi har stora utvecklingsmöjligheter och jag ser fram emot vår andra säsong i division 1, säger Hans Malmgren.

Max Gregerstedt lämnar rollen som assisterande tränare och går vidare som huvudtränare i Hyllie IK:s damlag och Björn Falkland kommer framöver fokusera på sitt eget företag.

Foto: Björn Sandberg

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close