FC RosengårdFotboll

FC Rosengård förlänger med mittbacksstjärnan

Lagbygget för kommande säsong är i full gång i FC Rosengård. Senast i raden att förlänga är mittbacken Nathalie Björn. 

Nathalie Björn, 22, kom till FC Rosengård inför säsongen 2018, och har förlängt med ytterligare två år, till 2021.

– Jag är otroligt glad och exalterad över att få fortsätta utvecklas och spela i FC Rosengård. Klubben bygger på något stort och jag kan inte vänta på att få spela ute i Europa och se hur långt vi kan gå, säger Nathalie Björn till FCR:s hemsida.

Sportchefen Therese Sjögran är nöjd med sitt senaste agerande.

– Nathalie har tagit många steg sen hon kom till klubben för två år sedan. Hon har även visat att hon kan spela på olika positioner, hon har ju använts som defensiv mittfältare i landslaget. Jag är helt säker på att Nathalie kommer bli en internationell spelare, oavsett position. Så jag är väldigt nöjd med att Nathalie stannar hos oss i två år till, säger Sjögran.

 

Artikelbild: Petter Arvidsson/Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close