NyheterPadelbloggen

Padelbloggen: EM-dagbok

Vilken härlig dag för Team Sweden! Det blev vinst både för våra damer och herrar i lagmatcherna. Vi mötte Danmark som gör sitt första mästerskap och vann enkelt 2-0 i alla tre matcher. Herrarna vann lika enkelt över Kroatien och visade verkligen vilka framsteg vi har gjort i Sverige.


Jag och Sofia Arvidsson vann vår match mot ett schweiziskt par med 6-1, 6-0. Vi fick spela utomhus och hade stundtals svårt med vinden, men vi lyckades få ihop spelet ganska bra ändå. När vi hade matchboll öppnade himlen sig och vi var tvungna att bryta och fick istället flytta in under tak för att slutföra matchen.

Nu är vi framme i kvartsfinal och på torsdag ställs vi mot före detta världsettan Carolina Navarro Björk och det nya stjärnskottet Paula Josemaria Martin, som var i final i Båstad i somras. Det ska bli riktigt kul!!!
Imorgon kl.9 är det dags för lagmatch mot Polen.

Over and out!

Relaterade artiklar

Back to top button
Close