skanesport_desktop-panorama-1

Ariana FCFotbollNyheter

Snabb comeback för Erol Bekir i Ariana FC

Ariana FC behövde inte leta länge efter Erol Bekirs ersättare som tränare. Efter ett par veckors funderande bestämde sig Bekir för att ångra beslutet att sluta och nu är han klar för ytterligare två säsonger i division 4-nykomlingen.

– Ariana FC träffade ett par kandidater, men tyckte inte att det stämde fullt ut så de frågade mig igen. Och jag hade aldrig riktigt släppt tankarna på laget. Det är något speciellt att träna just Ariana FC. Det är Ariana, MFF eller någon klubb i Turkiet jag kan tänka mig, säger Erol Bekir.

– Dessutom poängterade de hur mycket de behövde mig och då valde jag att prioritera om och säga ja. Formellt börjar jag i januari, men det kommer en match i Malmömästerskapet mot Srbija redan den 22 november och då har jag sagt att jag kan hjälpa till. Sedan väntar spel i division 4. Jag är övertygad om att det kommer att gå bra där också, men alla ska veta att det krävs mer.

Klart är också att Jonny Pennsäter blir assisterande tränare.

– Jonny och jag jobbar bra ihop, betonar Erol Bekir.

– Under två veckor kändes omklädningsrummet tomt utan vår coach. Vi kontaktade och träffade flera intressanta kandidater, men det kändes som att ingen riktigt kunde ersätta honom. Därför bestämde vi oss för att förklara vår situation för Erol och kan nu med glädje säga att vi är väldigt stolta att ha honom som vår tränare igen, säger Ariana FC:s sportchef Omid Hushmand till klubbens hemsida.

Ariana FC kommer att spela i division 4 sydvästra med BK Flagg, BK Höllviken, FC Trelleborg, IFK Klagshamn, KSF Kosova, Kvarnby IK, Lilla Torg FF, Limhamns FF, Rosengård FF, Vellinge FF och Åkarps IF.

I det inledande gruppspelet i MFF-fotbollen har Ariana lottats ihop med KSF Srbija, Lilla Torg FF, BK Flagg och Kulladals FF.

Ole Törner

Foto: Bildbyrån

 

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close