FotbollNyheterSkabersjö IF

Stavros Mpatsiaris tar över Skabersjö IF

Förra säsongen var de seriekonkurrenter – nu är förre Arlövs BI-tränaren Stavros Mpatsiaris klar för huvudtränaruppdraget i Skabersjö IF.

– Här finns en duktig spelartrupp. Skabersjö IF är en mysig förening med väldigt kloka långsiktiga mål. Bildad redan 1936 är det en gammal anrik förening som jag även dömt ett par gånger. Med Arlövs BI mötte jag Skabersjö 2 gånger med A-laget och 2 gånger med reservlaget under 2019. Det gav mig definitivt ett sug för framtiden om möjligheten dök upp. Och när den helt plötsligt gjorde det så skickade jag iväg en intresseanmälan. När sedan erbjudande om tjänsten som tränare 2020 kom så var valet självklart. Skabersjö IF var mitt huvudspår från början till slut under hösten och jag är oerhört glad över att få tillhöra föreningen, säger Stavros Mpatsiaris till klubbens hemsida.

Den nyligen avslutade säsongen hamnade Skabersjö på en niondeplats, med god marginal till lagen nedan. Stavros Mpatsiaris hoppas höja nivån ytterligare.

– Jag ser fram emot att vi fortsätter jobba hårt för varandra och spelar bra fotboll. Kvalitén finns i truppen och den är min viktigaste resurs. Det gäller att ta vara på det bästa hos alla och med det utveckla varandra. Vi ska tillsammans jobba på att höja vårt spel ytterligare en nivå, säger han.

 

Artikelbild: Skabersjö IF

Relaterade artiklar

Back to top button
Close