NyheterTennis

Flygande start för Fair Play TK i herrarnas elitserie

Stabila 6-0 mot KLTK. Fair Plays herrlag fick en flygande start i Elitserien.

– Det förväntades att vi skulle vinna ganska stort i dag och det gjorde vi. Kul för Marius (Ruzgas) och Kevin (Chahoud) att få göra debut och vinna sina matcher. Dubbelspelet såg jättebra, säger Fair Play-coachen Robin Borg i ett pressutskick efter premiärsegern.

Hemmalaget tog enkelt hem de inledande dubbelmatcherna. Filip Bergevi/Florian Lakat besegrade Jan Koupil/Jonas Engström med 6-1, 6-1 och i den andra dubbelmatchen stod Linus Frost/Gustav Hansson för en helgjuten insats.

– Vi spelade stabilt från start. Linus servade väldigt bra så det var lätt för mig framme vid nät. Det kändes bra, säger Gustav Hansson efter segern med 6-0, 6-1 mot Elliot Altman/Sebastian Jonsson.

Efter fyra riktigt bra insatser i singelmatcherna var första tvåpoängaren i hamn. Gustav Hansson utökade till 3-0 när han slog Alexander Watanabe Eriksson på tredjesingeln med 6-0, 6-1. Filip Bergevi säkrade segern. 6-2, 6-1 mot Jan Koupil på förstasingeln. Marius Ruzgas besegrade Jonas Engström på tredjesingeln och på fjärdesingel imponerade Kevin Chahoud som i elitseriedebuten slog Elliot Altman med 6-1, 6-1.

 

Fair Play TK-KLTK 6-0
S1:Filip Bergevi-Jan Koupil 6-2, 6-1
S2:Gustav Hansson-Alexander Watanabe Eriksson 6-0, 6-1
S3: Marius Ruzgas-Jonas Engström 6-1, 6-2
S4 Kevin Chahoud-Elliot Altman 6-1, 6-1
D1: Filip Bergevi/Florian Lakat-Jan Koupil/Jonas Engström 6-1, 6-1
D2: Linus Frost/Gustav Hansson-Elliot Altman/Sebastian Jonsson 6-0, 6-1

 

Relaterade artiklar

Back to top button
Close