FC RosengårdFotbollNyheter

Seger förlänger med Rosengård

Kring Caroline Segers framtid i FC Rosengård har korn av ovisshet figurerat. Men inte längre. Mittfältsstjärnan förlänger sitt kontrakt med klubben ytterligare tre år. 

– Carolines förlängning betyder väldigt mycket för FCR. Hon är en ledare både på och utanför planen. Hon är en viktigt del i lagbygget inför 2020. Vi ha en ung trupp och Carolines erfarenhet kommer bli direkt avgörande, säger sportchefen Therese Sjögran till klubbens hemsida.

Seger hade en skadetyngd säsongen, men var ändå bidragande till FC Rosengårds SM-guld.

– Det känns fantastiskt bra att ha ett nytt avtal med FC Rosengård på plats. Det är många faktorer som är avgörande. Jag har ett stort förtroende för klubben. Våra värderingar är lika och det finns en framåtanda som kombineras väl med vinnande resultat.

 

Artikelbild: Petter Arvidsson/Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close