H65Handboll

Tidig seriefinal för H65 Höör mot Sävehof

En övertygande seger senast var ett bra lackmustest på var H65 Höör står. Nu väntar seriefinal mot IK Sävehof – där H65 kan befästa sin position i toppskiktet. 

– Det är klart att det är speciellt att möta Sävehof, framförallt som det ser ut nu när de är bra i Champions League också, säger H65-tränaren Ola Månsson.

Endast en förlust har det bilvit hittills, och därtill seriens näst mest stabila försvar. Två segrar i bagaget har ingett självförtroende i H65 Höör.

– Vi har spelat bra på slutet, tycker jag. Vi har inte slappnat av, och det är jag nöjd med. Det är väl egentligen bara en match under säsongen som jag är missnöjd med – mot Skuru borta. Där var vi inte bra. Därför ska det bli kul att mäta sig mot ett topplag igen.

Vad blir viktigt för er att tänka på mot Sävehof?

– Vi måste försöka hitta ett sätt att luckra upp deras stenhårda förvar. Se till att vi hittar luckor där på olika sätt. Det finns lösningar på det, både taktiskt och individuellt. Men vi ska se hur vi lyckas.

H65-tränaren Ola Månsson ser fram emot ny toppmatch. Foto: Christoffer Borg Mattisson/Bildbyrån

H65 spelade under lördagen – och på tisdag är det dags igen. Men två täta matcher oroar inte Ola Månsson.

– Nä, nä, det är inget som spelar någon som helst roll. Sävehof spelade också i lördags, i Champions League. Och hade jag fått bestämma hade jag hellre spelat i Champions League än SHE. Jag tror inte att det är några problem alls.

Utöver att avvisa eventuella orosmoln deklarerar H65-tränaren att samma trupp som mötte Skövde senaste är den som tar sig an Sävehof under tisdagen.

 

Artikelbild: Christoffer Borg Mattisson/Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close