IshockeyMalmö RedhawksNyheter

Malte Setkov till Kristianstad IK säsongen ut

Backen Malte Setkov lämnar Redhawks för spel i HockeyAllsvenskan med Kristianstad. Hans kontrakt med Malmö Redhawks för den innevarande säsongen bryts, men till nästa säsong återvänder han. Då inleds det tvåårsavtal som Setkov signerade med klubben för två månader sedan. 

– I nuläget är detta den bästa lösningen för Maltes utveckling. I HockeyAllsvenskan kan han få en stor roll med mycket istid och det kommer att hjälpa honom att ta ytterligare steg i sin karriär. Vi ser fram emot att få tillbaka honom efter den här säsongen, säger Malmö Redhawks sportchef, Patrik Sylvegård i ett pressmeddelande.

– Vi är väldigt nöjda med att värva Setkov som är en ung och lovande back. Han har erfarenhet av SHL och har stort driv om att utvecklas hos oss och ta nästa steg i sin karriär. Han ansluter på förmiddagen och åker med på vår roadtrip den här veckan, säger Kristianstad IK:s elitansvarige Christian Falk till klubbens hemsida.

Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close