skanesport_desktop-panorama-1

FotbollKulladals FFNyheter

”Rossi” och ”Pålle” fortsätter som tränare i Kulladals FF

Kulladals FF får behålla sitt tränarpar Georg ”Rossi” Eterovic och Patrik ”Pålle” Påhlsson.

_ Vi kör på. Det kändes naturligt. Pålle och jag tänker lika, känner att vi har mer att ge och kombinationen att jag kom in som ny förra året och att Pålle då redan hade vart här i sex år blev väldigt bra, säger Rossi Eterovic (bilden).

Många med delat tränaransvar har olika saker de koncentrerar sig på; en tar kanske huvudansvaret för försvarsorganisationen och den andre för det offensiva, Så funkar det inte i Kulladals FF enligt Rossi.

_ Båda har allt och det är sällan vi är oeniga.

I år kom Kulladals FF sjua i division 3 södra. Är det ett par snäpp uppåt som gäller 2020?

_ Laget är väldigt ungt och lovande, vilket gör det extra intressant att jobba med. Kulladal har dessutom alltid många spelare från de egna leden. Så visst ska vi kunna plocka ett par placeringar och jag tror att vi gör det också. Många spelare utvecklades redan i år och vi ska komma ihåg att Kulladal inför årets säsong tappade spelare som gjorde många mål och poäng. Men vi hade ett bra tålamod och fick utdelning till slut, säger Rossi Eterovic.

Klart är också att Zoltan Szabo fortsätter som målvaktstränare.

På spelarfronten har Kulladalsbloggen 1938 haft en löpande uppdatering. Hittills har Eddie Ekblad, Mario Gloger, Dennis Rickbo, Daniel Jansson, Calle Nelin, Johan Mellqvist, Felix Påhlsson och Joakim Söderlund gjort klart med fortsatt spel i Kulladals FF.

Ole Törner

Foto: Bildbyrån

 

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close