H65HandbollNyheter

H65-målvakt opererad för båtbensfraktur

H65 Höörs nyförvärv Irma Schjött har fått en motig start på säsongen. Den skada i ena handen hon ådrog sig för någon vecka sedan visade sig vara en båtbensfraktur. För denna har hon nu opererats och beräknas bli borta i cirka sex veckor.

– Det är naturligtvis aldrig kul med skador, men det kunde ha varit värre och ett tag fruktade vi att det skulle handla om ett uppehåll på flera månader. Nu hoppas jag vara tillbaka kring eller efter jul, säger Irma Schjött i ett pressutskick.

I H65-målet har Gry Bergdahl annars visat god form, senast i tisdagens segermatch mot Sävehof. Rollen som andremålvakt får tills vidare den egna produkten Felicia Johansen, som även hon kommit tillbaka från skada och fick speltid i hemmamatchen mot BK Heid.

Foto: Christoffer Borg Mattisson/H65 Höör

 

Relaterade artiklar

Back to top button
Close