Nyheter

Kristian Haynes fortsätter som TFFs huvudtränare

TFF väljer att permanent fortsätta med Kristian Haynes som huvudtränare för herrlaget. Han tog över huvudtränarrollen under slutet av säsongen 2019 och får nu alltså fortsatt förtroende att leda laget.

Det är med stor glädje som vi nu presenterar Kristian som huvudtränare. Kristian har stor fotbollskompetens och är nu redo att ta steget fullt ut som ledare. Med sin målmedvetenhet, personlighet och sitt nyfikna ledarskap har han det som behövs för att bygga en grupp som ger sitt yttersta, säger Torbjörn Jönsson, styrelseordförande i ett pressmeddelande.

39-årige Kristian Haynes började som barn att spela fotboll i Oxie IF och kom redan som 22-åring till Trelleborgs FF första gången. Genom åren har han även bland annat spelat i AIK och Mjällby AIF innan han slutligen kom tillbaka till Trelleborgs FF under 2015 då han som spelande tränare även var lagkapten tills att spelade sin sista match i kvalet mot Allsvenskan 2017. Under de två senaste säsongerna han haft rollen som assisterande tränare samt tränare.

Jag är väldigt stolt och glad över att jag får fortsatt förtroende från styrelsen att leda laget. Vi ska ta tillbaka vår identitet och bygga ett lag som är starka tillsammans och som är beredda att ge allt som grupp, säger Kristian Haynes.

Med tillsättandet av Kristian Haynes i huvudtränarrollen tar vi bort den tidigare managerrollen.

Hur hela sportverksamheten ska organiseras arbetar vi nu vidare på tillsammans med Kristian och klubbdirektör Mattias Kronvall, säger Torbjörn Jönsson.

Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close