FotbollNyheterTrelleborg FF

Trelleborgs FF förlänger med sommarförvärvet Safiu

I somras värvade Trelleborgs in den 25-årige anfallaren Fatawu Safiu. Nu har TFF gjort klart med ett nytt kontrakt och fortsatt spel för honom.

– Jag är väldigt glad över att vi nu förlänger kontraktet med Fatawu. Han har visat att han har många fina kvaliteter både på och utanför plan samt är en stabil och erfaren forward som dessutom kan spela på alla anfallspositioner, säger Kristian Haynes, huvudtränare i Trelleborgs FF i ett pressutskick.

Fatawu Safiu kom till TFF från klubben Asante Kotoko i Ghana under i augusti 2019 och stod för fyra mål under hösten i Superettan. Han har tidigare spelat i Sverige för Vimmerby IF i division 2 säsongen 2013. Innan han blev klar för Trelleborgs FF i augusti testade han i Helsingborgs IF och spelade även en U21-match med den klubben. Men det blev TFF.

Foto: Björn Sandberg

 

Relaterade artiklar

Back to top button
Close