FotbollVittsjö GIK

Trotjänaren förlänger med Vittsjö

Lagkaptenen Johanna “Andy” Andersson förlänger sitt kontrakt med Vittsjö GIK, meddelar klubben på sin hemsida. 

30-årige Andersson kom till Vittsjö 2009 från Kristianstads DFF. I år har hon varit en starkt bidragande faktor i lagets defensiv, samt prestationen att knipa tredjeplatsen i OBOS Damallsvenskan.

– En trotjänare av stor vikt för vårt lag, både på och utanför planen. Hon har under året varit en väldigt bra balansspelare som med sin positiva förmåga gör sina medspelare bättre! säger tränaren Thomas Mårtensson till klubbens hemsida.

– Jag har valt att skriva på mitt 12 år för klubben i mitt hjärta och jag vet inte om det behövs så mycket förklaring egentligen. Jag trivs i laget och jag tror att vi kan ta ännu större kliv till nästa säsong men det kommer krävas ett ännu hårdare jobb! Det har varit ett bra och utvecklande år för mig, jag känner att jag fortfarande har mer att ge på planen och att jag fortfarande utvecklas. Att gå ut på Vittsjö IP, vår hemmaborg, inför våra fantastiska supporters… det är svårslaget, säger Johanna Andersson själv.

 

Artikelbild: Petter Arvidsson/Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close