Höllvikens IBFInnebandyNyheter

Comeback för Lundström i Höllvikens återstart

Efter två veckors uppehåll av SSL är Höllvikens IBF åter i spel, när man reser till Jönköping. I laget för att möta JIK är Kim Lundström, som återvänder efter en tid från innebandyn.

Kim Lundström ingick i Höllvikens trupp under fjolåret, men valde att ta ett uppehåll.

– Han har gift sig, även haft lite med jobb och så – ett break. Vi har väl haft kontakt med honom hela tiden, och nu blev han sugen på att komma tillbaka – och vi sugna på att ta tillbaka honom. Det blev klart här i dagarna precis, säger Joon Berggren.

Under söndagens match kommer Höllviken inte att ledas av Joon Berggren, då han går i väntan av barnafödsel. I Berggrens ställe har förre Höllviken-bekantingen Mikael Karlberg lånats in för att hjälpa till på tränarbänken.

– Jag tyckte det kändes onödigt att följa med till Jönköping. Annars kommer jag vara med så mycket jag kan. Vi har ju Storvreta hemma på onsdag och Linköping hemma på lördag. Så i veckan som kommer hoppas jag att allt är klart, säger Joon Berggren.

Vad har ni fokuserat på under uppehållet?

– Vi har väl kört på ganska tufft med rätt hård fys. Sedan i måndags har vi fokuserat på Jönköping.

Vilka bitar blir viktiga för er mot Jönköping?

– Det handlar väl främst om att kunna plocka bort deras spelvändningar. Kan vi göra det har vi mycket vunnet. Men det är en 50/50-match, så vi har absolut möjligheter att plocka poäng där uppe.

I Höllviken saknas Daniel Persson, där prognosen ännu inte är fastställd.

 

Joel Ask

Artikelbild: Christian Örnberg/Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close