FotbollNyheter

Mladen Blagojevic ny huvudtränare i BK Olympic

Tränarkarusellen är igång. För BK Olympics del innebär det att Anders Grimbergs ersättare blir Mladen Blagojevic.

– Anders Grimberg är högaktuell för en Division Ett-klubb. Och vi ville jättegärna ha kvar Anders, då hans kontrakt gått ut. Men eftersom det var så svårt för honom att kunna ge ett svar, så kände vi att vi var tvungna att gå vidare, säger Olympics ordförande Mattias Hazi.

BK Olympic stod för en närmast sensationell säsong, som tog slut i ett dramatiskt kvalspel upp till Division Ett. Nu hoppas man kunna återupprepa prestationen med Mladen Blagojevic vid rodret – som skrivit på för två år.

– Mladen fanns ledig, och det är vi tacksamma för. Vi tror att han passar bra in i vår profil och i vår grupp. Han är en karismatisk, passionerad tränare. Han är intresserad av at jobba med unga killar, vilket vi har. Det känns väldigt spännande, säger Mattias Hazi.

Mladen Blagojevic kommer närmast från en sejour i FC Rosengård i Division 2.

Enligt olika uppgifter till Skånesport ska Anders Grimberg i sin tur vara högaktuell för tränarjobbet i Lunds BK.

 

Joel Ask

Artikelbild: Christian Örnberg/Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close