HandbollLUGINyheter

Talangfull duo förlänger med LUGI

LUGI säkrar upp framtiden. Nu står det klart att man förlängt avtalen med både Isak Persson och Theo Übelacker fram till 2022. 

Isak Persson fick sitt genombrott under fjolårssäsongen. Den målglade H6:an har tagit kliv under året – och hoppas på flera därtill.

– Jag känner att LUGI är en bra miljö för att fortsätta min utveckling som handbollsspelare och jag trivs väldigt bra med både tränare och laget. Vi har en bra lagmoral och alla hjälps åt. Jag känner även att jag har vuxit med det förtroendet jag fått den här säsongen, så det är kul! säger han till klubbens hemsida.

H9:an Theo Übelacker har visat framfötterna i sin första säsong i Handbollsligan. Likt Isak Persson har han fått en nyckelroll i det svenska U19-landslaget.

– Jag tycker LUGI:s koncept är en fantastisk möjlighet för mig att kunna fortsätta min utveckling. Det är kul att få chansen att möta vassa seniorspelare och jag tror laget kan fortsätta överraska hela säsongen. Tomas Axnér är en bra tränare som jag trivs bra med och hela organisationen runt A- laget är proffsig. Det ska bli roligt att fortsätta i denna unga trupp där vi har en bra sammanhållning och mycket vilja! säger Theo Übelacker till klubbens hemsida.

LUGI:s sportchef, Kenneth Andersson, är nöjd med att duon bestämt sig för att förlänga sina kontrakt med klubben.

– Det är ett viktigt steg i rätt riktning för klubben. Vår strategi är tydlig, att vi ska satsa på och utveckla våra talanger så att vi tillsammans kan nå gemensamma framgångar. Theo och Isak är båda stora talanger och kommer med rätt utveckling förhoppningsvis kunna vara bärande spelare i flera år framåt i LUGI, säger han.

 

Artikelbild: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close