NyheterTennis

Nu har Fair Play TK fem raka segrar i damernas elitserie

Segermaskinen Fair Play TK har fått upp farten i damernas elitserie. På torsdagskvällen tog laget femte raka segern. 6-0 slutade bortamatchen mot nykomlingen Näsbyparks TK.

Malmölaget bjöd på ett imponerande dubbelspel och gick fram till 2-0. Dea Herdzelas/Kajsa Rinaldo Persson besegrade Anette Munozova/Wilma Bergqvist med 6-2, 6-2 och Cornelia Lister/Frida Bostrand slog Johanna Ström/Erica Hellbe med 6-4, 6-0.

I singelspelet stod Frida Bostrand för en ny toppmatch. Hon släppte bara två game mot Saga Koch på fjärdesingeln. Det blev Kajsa Rinaldo Persson som säkrade bortasegern när hon slog Wilma Bergqvist i raka set, 6-2, 6-2. Nyförvärvet Dea Herdzelas slog Anette Munozova med 6-4, 6-3 på förstasingeln och i kvällens sista match stod Cornelia Lister som segrare – 7-6, 6-3 mot Johanna Ström.

– En nyttig match för oss. Alla tjejerna spelade riktigt bra tennis på ett underlag som var mycket snabbt. Det blev inte långa bolldueller, men tjejerna servade och returnerade bra i dag. Nu gäller det att ladda om snabbt för hemmamatcherna som väntar, säger Fair Play-coachen Mervana Jugic-Salkic i ett pressutskick.

Nu har Fair Play nämligen två raka hemmamatcher. På lördag kommer Tabergsdalens TK på besök och på måndag är det match mot GLTK.

 

Näsbyparks TK-Fair Play TK 0-6

S1: Anette Munozova-Dea Herdzelas 3-6, 4-6

S2: Johanna Ström-Cornelia Lister 6-7, 3-6

S3: Wilma Bergqvist-Kajsa Rinaldo Persson 2-6, 2-6

S4: Saga Koch-Frida Bostrand 2-6, 0-6

D1: Anette Munozova/Wilma Bergqvist-Dea Herdzelas/Kajsa Rinaldo Persson 2-6, 2-6

D2: Johanna Ström/Erica Hellbe-Cornelia Lister/Frida Bostrand 4-6, 0-6

 

Relaterade artiklar

Back to top button
Close