skanesport_desktop-panorama-1

FotbollGIF NikeNyheter

Nye Nike-tränaren hoppas på fortsatta topplaceringar

Efter tre år i klubben valde Per Harrysson att tacka för sig. I hans ställe har nu Martin Josefsson tillkommit som huvudtränare – som hoppas bibehålla GIF Nike i toppen av Division 3. 

Martin Josefsson har en bakgrund som tränare i Staffanstorps GIF(numera United), Skabersjö IF, Södra Sandby IF och nu senast Dalby GIF.

– De hörde av sig. Vi hade några möten och det hela kändes väldigt intressant. De presenterade en bild som jag tyckte lockade – och på den vägen är det, säger Martin Josefsson, som skrivit på för tre år i klubben.

– Här finns bra spelare, och jag tror absolut vi kan vara med och fightas i toppen i år igen, tillägger han.

Flytten till GIF Nike innebär att Martin Josefsson tar kliv i seriesystemet. Division 3 har ännu varit outforskad mark för honom – men han räds inte uppgiften.

– Det är en stabil förening med allt runtomkring. Jag tycker det finns bra förutsättningar att lyckas här. Jag hoppas komma in med lite nya idéer. Det känns som en bra utmaning, spelare med lite högre kvalité ska bli roligt att träna, säger han.

Vad hoppas du bidra med, lite mer konkret?

– Nä, men att utveckla laget, både kollektivt och på det individuella planet. Se till att vi presterar bra och håller en jämn nivå under hela säsongen.

Vad har klubben yttrat för målsättning till dig?

– Vi har pratat lite kring det, men än så länge håller vi det internt. Det jag dock kan säga är att vi har som ambition att ta oss till Division 2 framöver.

 

Joel Ask

Artikelbild: Privat

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close