NyheterTennis

Tre hemmamatcher på tre dagar för Fair Play i Elitserien

Elitserien i tennis går in i ett avgörande skede med Fair Play TK i ledning i både herr- och damserien. Nu väntar tre matcher på tre dagar hemma i Fair Play Stadion i Malmö.

Damlaget spelar på lördag och måndag. Först väntar Tabergsdalens TK klockan 14.00 på lördagen och på måndagen står GLTK för motståndet när den sista elitserieomgången spelas. Den matchen startar 16.45.

Herrlaget spelar på söndagen. Det är den sista hemmamatchen för herrarna och mot ett riktigt tufft motstånd, GLTK, med Davis Cup-spelaren Markus Eriksson i spetsen. GLTK ligger tvåa i elitserien och är precis som Fair Play obesegrat. Den toppmatchen startar klockan 13.00.

Damlaget har radat upp fem raka segrar och slog senast Näsbyparks TK med 6-0 på torsdagskvällen.

Till alla matcherna är det fri entré.

Foto: Bildbyrån

 

Relaterade artiklar

Back to top button
Close