skanesport_desktop-panorama-1

Blått snackFotbollMalmö FFNyheterPoddar

Blått snack: Möt Joakim Persson

Rötterna är i nordvästra Skåne och moderklubben heter Högaborg. 16 år gammal kom han till Malmö FF och 1996 var han en av Sveriges hetare fotbollstalanger. Efter en strålande vårsäsong i MFF skrev han kontrakt med italienska Atalanta. Ingen succé i Italien så han vände hem till Sverige och skrev på för IFK Göteborg. Nya Europaäventyr väntade med bl.a. ett par säsonger i Esbjerg och några i Hansa Rostock. Fotbollsskorna står på hyllan sedan många år och numera är han nybliven allsvensk tränare för nykomlingen Varberg. I veckans avsnitt möter du en frispråkig och öppenhjärtig Jocke Persson om tiden i MFF och framtiden med Varberg. Välkommen till avsnitt 192 av Blått Snack!

https://www.radioplay.se/podcast/blått-snack

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close