skanesport_desktop-panorama-1

FotbollHörby FFNyheter

Linda Persson Hörby FF ”Vi har tyvärr inte haft marginalerna på vår sida”

Linda Persson är ny ordförande i Hörby FF sen mars 2019. Hon antog rollen som ordförande då hon vill vara med och påverka den förening som båda hennes barn spelar och tränar fotboll i. 

Vilka frågor i föreningen känner du dig mest engagerad inom?

-Jag vill vara med och driva föreningslivet framåt och skapa en positiv fritid för våra barn och ungdomar.
Känner mig engagerad i hela vår förening och vi har en bra sammansättning av ledare, tränare och styrelsemedlemmar som har föreningens och medlemmarnas bästa för ögonen.

En liten summering av året som gått?

På herrsidan trillade vi ner i div 5, vilket inte kändes riktigt rättvist då vi spelat bra fotboll hela året men tyvärr inte haft marginalerna på vår sida. På damsidan spelar vi kvar i div 4 med ett relativt nystartat lag som gör ständiga framsteg. På ungdomssidan har vi många barn och ungdomar som tränar och spelar matcher, ca 270 stycken. Under året har vi haft fotbollensdag, en dag där vi mixade lag och spelade fotboll på skoj mot varandra. Dagen avslutades med olika lekar och mat, en fantastisk dag med mycket hjärta för föreningen.

Vad är dina mål med Hörby FF?

– Det är att få allt fler som engagerar sig i vår förening, vilket gör arbetet lättare för alla som är med.

Vi vill involvera allt fler spelare och föräldrar. Mål för våra spelare och tränare är att utveckla våra ledare allt mer, få till en bra spelarutvecklingsplan som sträcker sig över alla lag inom ungdomssektionen. Herrarna skall vara topplag i div 5 för att sen ta sig tillbaka till div 4. Damerna skall även dom vara ett topplag.

Finns det några nyheter redan nu inför 2020?

-Vi har träningsmatcher som är inbokade och vi ser fram emot många roliga spännande matcher på både dam och herrsidan. Eventuellt kommer vi att starta upp Gå-fotboll -som riktar sig till 40 +;are som vill komma igång med träning/lättare fotboll.

-Våra tränare på både herr och damsidan stannar kvar och kommer på herrsidan att kompletteras av spelande ass.tränare Fisnik Alaj, vilket är positivt.

– Vi ser framåt och hoppas på ett bra 2020 avslutar Linda.


Styrelsen Hörby FF 2019

 

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close