skanesport_desktop-panorama-1

FotbollNyheterTrelleborgs FF

Tengryd och Andersson blir assisterande tränare i TFF

Trelleborgs FF har gjort klart med Alexander Tengryd och Magnus Andersson som assisterande tränare inför säsongen 2020.

Alexander Tengryd, som har en lång bakgrund från Trelleborgs FF, har sedan 2013 varit del av Helsingborgs IF där han varit både ungdomstränare och assisterande tränare i A-laget. Magnus Andersson har varit en del av ledarteamet i Trelleborgs FF under de senaste fyra säsongerna.

 2012 lämnade Alexander Tengryd Trelleborgs FF efter 18 år i klubbens organisation, både som spelare och ledare. Han har därefter varit ungdomstränare i Brommapojkarna, A-lagstränare i Ängelholms FF samt verksam som både ungdomstränare och assisterande tränare i A-laget i Helsingborgs IF.

 Det är med stor glädje vi nu hälsar Alexander välkommen tillbaka till Trelleborgs FF. Han har under åren samlat på sig erfarenhet som kommer att vara väldigt värdefull för oss i vår fortsatta resa och vi vet att han den personlighet som vi söker och samtidigt ett stort hjärta för klubben, säger klubbdirektören Mattias Kronvall till klubbens hemsida. 

 Magnus Andersson har varit en del av ledarteamet under de senaste fyra säsongerna. Han har dessutom inte mindre än elva säsonger bakom sig som spelare i klubben.

 Magnus är en viktig pusselbit i vårt ledarteam där han bland annat bidrar med stor analytisk förmåga och kompetens kring fysisk uppbyggnad. Jag är mycket glad över att han fortsätter vara en del av vårt team under 2020, säger Mattias Kronvall.

 Vi har lyckats sätta samman ett team med riktigt stora profiler från klubben. Det känns inte bara otroligt roligt utan också helt rätt att Alexander och Magnus nu kommer att leda laget tillsammans med Kristian Haynes. Jag är övertygad om att de kommer komplettera varandra väl i erfarenhet, personlighet och ledarstil, avslutar Mattias Kronvall.

 

Artikelbild: TFF

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close