HandbollHK MalmöNyheter

HK Malmö skriver nytt tvåårigt avtal med Stian Tönnesen

HK Malmö har förlängt kontraktet med tränaren Stian Tönnesen. Det nya avtalet sträcker sig till den 31 maj 2022.

Stian Tönnesen är redan inne på sin fjärde säsong som tränare för Malmölaget och spelade innan dess där i tre säsonger.

– Det känns roligt och inspirerande att få fortsätta jobba med laget och utveckla spelarna. Kan jag i min roll vara med och påverka att unga spelare runtom i Skåne väljer HK Malmö för att nästa kliv i sin handbollskarriär är det väldigt positivt säger Stian Tönnesen i ett pressutskick.

Ordföranden Jörgen Rasmusson betonar att det är kontinuitet och fortsatt jakt på SM-guld som gäller.

– För oss i HK Malmö är det en stor glädje att kunna behålla kontinuiteten på tränarsidan då vi har som ambition att fortsatt vara ett topplag i Handbollsligan med siktet inställt på att vinna SM-guld. Vi vill också etablera oss för fortsatt spel i Europa. Stian Tönnesen har rätt profil för detta uppdrag och han är en mycket viktig pusselbit för att forma lagbygget, säger han.

 

Relaterade artiklar

Back to top button
Close