FotbollLandskrona BoISNyheter

Kaddoura om förlängningen: Vill ge Superettan ny chans

En individuell succésäsong för Amr Kaddoura räckte nästa till kollektivt avancemang till Superettan. Nu har målvakten förlängt med Landskrona BoIS – och tänker göra ett nytt försök.
– Jag tror på oss nästa år, säger han. 

25-årige Amr Kaddoura debuterade redan 2012 i Landskrona BoIS A-lag. I år har han sett till att växa ut till en av lagets viktigaste spelare. I veckan förlängde han med klubben.

– Det är ett spännande år vi har framför oss. jag vill vara med på resan uppåt, säger han.

Kontraktet är skrivet över kommande säsong. Varför? Jo, Amr Kaddoura har inte undgått ryktena som kringflugit honom – men vill ge Superettan-avancemanget en sista chans.

– Det är därför jag valde ett år – för att ta BoIS upp till Superettan nästa år, säger Kaddoura.

I BoIS ramstarka försvar såg siste utposten Amr Kaddoura till att glänsa med 13 hållna nollor. Utöver det har han fått representera sitt Palestina i landslagssammanhang. Något som skapat intresse för hans tjänster.

– Det är klart att det funnits lite intresse – och det lockar. Men när BoIS la fram hur de tänkte för kommande år, så kändes det väldigt bra.

Amr Kaddoura laddar för att upprepa årets succésäsong. Foto: Bildbyrån

Utöver Amr Kaddoura har bland annat anfallaren Robin Hofsö valt att förlänga. Målvakten hoppas se fler tongivande spelare följa Hofsös exempel.

– Vi behöver alla bra spelare vi kan få, så jag hoppas fler väljer att stanna. Det kommer behövas för att ta steget upp, menar han.

Vad tror du krävs för att upprepa er starka säsong?

–  Vi har satt defensiven, det har vi. Där behöver vi bara fortsätta som vanligt. Sen skadar det inte att göra lite fler mål, framförallt under våren. Jag tror vi kommer vara redo för det när det väl är dags.

Ni nämns redan som ett topplag. Vad känner du kring det?

– Ja, det kommer vara så. Även om vi tappar 16 man så kommer vi vara topptippade. Det är bara kul.

 

Joel Ask

Artikelbild: Mathilda Ahlberg/Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close