skanesport_desktop-panorama-1

Eskilsminne IFFotboll

Utlånad under hösten – nu i Eskil permanent

Johanna Olsson spenderade hösten på lån hos Eskilsminne. Nu står det klart att hon återvänder från LB07 för en permanent övergång. 

Förutom ett DM-guldet och nio mål på lika många matcher i seriespelet var 18-årige Johanna Olsson en stark faktor i Eskilsminnes offensiv.

Nu har anfallaren bestämt sig för en permanent övergång till Division 2-laget.

– Att gå till LB är det bästa jag gjort och jag har dem att tacka för väldigt mycket. Jag hade inte varit där jag är idag om det inte vore för dem, utan den miljön med högt tempo och bra omgivning har gjort att jag utvecklats otroligt mycket som spelare, säger Johanna Olsson till Eskilsminnes hemsida.

LB07 åkte under hösten ur Damallsvenskan. Nu hoppas Johanna Olsson på en resa uppåt i Eskilsminne.

– Både jag och laget vill ta klivet upp i Elitettan, och jag tror att vi har potential att kunna göra det. För egen del vill jag göra så många mål som möjligt och bidra till att laget gör en bra säsong och tar klivet upp, säger hon.

 

Artikelbild: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close