Ängelholms FFFotbollNyheter

ÄFF:s klubbchef säger upp sig

Ängelholms FF:s klubbchef, Helena Wennerström, lämnar sin tjänst till jul. Arbetet med att hitta en ny klubbchef i ÄFF har redan påbörjats, meddelar klubben på sin hemsida .

– Det är tråkigt att Helena slutar men det är tyvärr inget vi kan råda över själva, beslutet är hennes. Vi är glada och tacksamma för det arbete Helena gjort så här långt och önskar henne lycka till i framtiden, säger Mikael Modig, ordförande i Ängelholms FF, till klubbens hemsida.

Helena Wennerström anställdes som klubbchef efter en intern omorganisation under våren. Trots att hon endast arbetat i föreningen i fåtalet månader väljer Wennerström nu att avsäga sig uppdraget.

– Det är olyckligt att det sker efter så kort tid, inte minst eftersom jag trivs väldigt bra med hela ÄFF, men jag har fått ett jobberbjudande jag inte kan tacka nej till. Jag har haft en, kort men, väldigt positiv och bra tid här i ÄFF och blivit väl mottagen av spelare, ledare, partners, supportrar och samarbetspartners, säger Helena Wennerström till ÄFF:s hemsida.

”Vi kommer nu att arbeta på en lösning som vi hoppas kunna presentera efter årsskiftet”, skriver klubben på sin hemsida.

 

Artikelbild: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close