Nyheter

I kväll mot Täby avgörs om AURA tar en topp 4-plats

På måndagskvällen gästas BMK AURA av Täby för sista omgången i grundserien i Badmintonligan.

Efter den här omgångens matcher delas serien upp i två mellanserier, med lag 1-4 i en serie och lag 5-8 i en separat serie. Inför sjunde omgången ligger AURA på femte plats och Täby på sjunde plats. AURA har fortfarande möjligheten att placera sig topp 4, men då krävs det seger över Täby.

Täby blev svenska mästare 2018, de yngre spelarna i mästarlaget utgör nu stommen i årets lag. Årets inspelade poäng har precis som för AURA tagits på hemmaplan. Poängen har kommit efter två imponerande segrar efter Golden set över Trollhättan och Umeå.

Läget i AURA inför matchen ser bra ut, alla är friska och tillgängliga för spel. Matchstart är klockan 18.00.

 

Relaterade artiklar

Back to top button
Close