HandbollLUGINyheter

Julia Olsson har skrivit på för ytterligare två säsonger i LUGI

OJulia Olsson blir kvar i LUGI. Den 20-åriga Pandora-fostrade högernian har skrivit på för ytterligare två säsonger.

– Julia har haft en del problem med skador men har nu kunnat träna på över tid och får hon bara hålla sig hel tror jag Julia kommer kunna lyfta sig ännu mer. Det är redan nu en bra försvarsspelare och en farlig målskytt som hela tiden utvecklas, inte minst i spelet tillsammans med de andra. Hon har i de senaste matcherna verkligen visat vilken potential det finns i henne och det ska vi målfokuserat plocka fram ännu mer av i framtiden, säger LUGI Dam-tränaren Kenneth Andersson i ett pressutskick.

I de tre senaste matcherna i SHE har Julia Olsson valts till bästa spelare i LUGI och hon poängterar att hon ser fram emot de kommande säsongerna i Lundalaget.

– Det har varit fyra bra och utvecklande år i LUGI, därför känns det bra att förlänga med ytterligare två år! Jag trivs jättebra här, både med vår nya tränare Kenneth, klubben och med tjejerna i laget. Jag ser verkligen fram emot att få fortsatt utveckling här, säger hon.

Julia Olsson är vänsterhänt och har rejäla meriter från olika ungdomslandslag.

Foto: Bildbyrån

 

Relaterade artiklar

Back to top button
Close