FotbollNyheterTrelleborg FF

Dubbla nyförvärv till TFF

Två unga talanger ansluter nu till TFF:s damlag. Det handlar om 17-åriga Linn Nilsson och lika gamla Hanna Ålderstam.

Båda kommer närmast från IFK Trelleborg och beskrivs som två av de stora unga talangerna i Trelleborgsområdet.

Lagets huvudtränare, Hans Malmgren, kommenterar de båda spelarna:

– I Linn får vi en yttermittfältare med ett väldigt fint löpsteg och en fin förmåga att slå sin motspelare med fart. Hon är även väldigt bra på att ta långa maxlöpningar både offensivt och defensivt. Det ska bli mycket spännande att följa hennes fortsatta utveckling hos oss, säger han till klubbens hemsida, och fortsätter:

– När det gäller Hanna så är hon en väldigt allround spelare som är användbar både på mittfältet och i backlinjen. Hon har en väldigt fin teknik och speluppfattning och tillsammans med hennes stora engagemang och intresse så är vi övertygande om att hon kommer utvecklas mycket under kommande säsong.

 

Artikelbild: TFF

Relaterade artiklar

Back to top button
Close