skanesport_desktop-panorama-1

HandbollHK MalmöNyheter

HK Malmö förlänger med nyckelspelare

Hampus Olsson blir kvar i HK Malmö i ytterligare två säsonger. Parterna är överens om en kontraktsförlängning till och med säsongen 2021-22 för den vänsterhänte högersexan som just nu ligger trea i Handbollsligans skytteliga.

– Hampus är ett föredöme på och utanför plan och hans utvecklingskurva går åt helt rätt håll. Hampus är en mycket viktig pusselbit i vårt lagbygge säger tränaren Stian Tönnesen i ett pressutskick.

Lika positiv är ordföranden Jörgen Rasmusson.

– För oss i HK Malmö är det en stor glädje att kunna behålla Hampus i klubben i ytterligare två säsonger. Det är ett kvitto på att han trivs och det ger oss ökade möjligheter att fortsatt vara ett topplag i Handbollsligan med siktet inställt på att ta SM-guld.

Hampus Olssons moderklubb är IFK Trelleborg, men till HK Malmö värvades han från Karlskrona inför förra årets säsong.

– Jag känner att jag utvecklats på ett positivt sätt i HK Malmö under Stians ledning och europacupspelet har gett mersmak och förhoppningsvis når vi gruppspelet nästa år så att vi får fler internationella matcher, säger Hampus Olsson.

Foto: Bildbyrån

 

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close