FotbollLB07

LB07 värvar från seriekonkurrent

Efter avancemanget till Division 2 har LB07 nu deklarerat en ny värvning. 

Det rör sig om seriekonkurrenten Prespa Birliks mittfältare, Primus Svensson, som nu ansluter till LB07.

– Efter en säsong bakom mig med berg och dalbanor är jag glad över att få möjligheten till ett kontrakt med LB07 säsongen 2020.  Valet i sig var inget svårt val. LB07 är en intressant nykomling som verkar ha en bra samlad trupp och möjligheter för ännu fler steg. För mig personligen ett återseende från pojkfotbollen i tidig ålder och en ny chans till att visa vad jag vill åstadkomma. Är mycket hungrig på att få komma ut på planen och ge allt jag har, för mig själv men framförallt för klubben. Säsongen 2020 i LB07 tror jag på stenhårt och ser fram emot, säger det 19-åriga nyförvärvet till LB07:s hemsida.

Sedan tidigare har Primus Svensson representerat Kulladals FF och Bunkeflo IF. Trots sin ringa ålder har han flera säsonger bakom sig i Division 2 och 3.

– En ung och utvecklingsbar spelare som redan gjort 3 säsongen på seniornivå. Primus passar väldigt bra in i vår strategi där vi vill hitta en bra mix mellan etablerade, unga utvecklingsbara och spelare från våra ungdomsled till vår trupp 2020, säger sportchefen Sebastian Jonsson till klubbens hemsida.

 

Artikelbild: LB07

Relaterade artiklar

Back to top button
Close