FotbollLB07Nyheter

Tommy Ringblom lämnar LB07

LB07:s huvudtränare herrtränare, Tommy Ringblom lämnar klubben på eget initiativ.

Under Ringbloms år som huvudansvarig har han bland annat vunnit såväl division 4 som division 3. I år ledde han LB07 till division 2-spel kommande år. 

”Tommy har visat ett starkt ledarskap för våra herrar och varit en bidragande anledning till att föreningen på herrsidan är tillbaka i division 2. Planen har varit att Tommy skulle fortsätta leda vårt herrlag över säsongen 2020 och 2021. I förra veckan kom det till vår kännedom att Tommy vill pröva sina kunskaper på annat håll och letade en ny utmaning efter sju år i ledarstaben. Det kom som en överraskning för oss i föreningen men av tacksamhet för det Tommy har bidragit med under alla dessa år känner vi inte att vi skulle kunna stoppa honom. Vi önskar Tommy all lycka till i framtiden” kommenterar klubbchefen David Wernersson i ett pressmeddelande. 

”Jag är väldigt tacksam och ödmjuk för allt jag har fått uppleva under mina år i LB07. Jag kom för sju år sedan, helt utan erfarenhet av a-lagsfotboll och lämnar med två seriesegrar och fyra förluster på tre år. Jag har vuxit både som människa och som ledare. Jag har fått uppleva otroligt många minnesvärda stunder och lärt känna väldigt många fantastiska människor, som alla har en stor plats i mitt hjärta. Klubben är betydligt större än tränaren och jag är säker på att David och Sebastian kommer att sätta ihop en spännande och kompetent trupp till 2020. LB07 går i helt rätt riktning och är i säkra händer” säger Tommy Ringblom i ett pressmeddelande

 

Relaterade artiklar

Back to top button
Close