IshockeyMalmö RedhawksNyheter

Lars Bryggman förlänger med Redhawks

Malmö Redhawks har skrivit ett nytt avtal med Lars Bryggman. Den norrländske ytterforwarden har skrivit på för ytterligare tre säsonger, vilket gör honom Redhawks trogen till 2023.
– För min egen del har det varit prio ett att stanna, säger han själv i en kommentar.

– Han har utvecklats enormt under den tid som han varit i vår organisation och det är vi självklart stolta över. Han är en ledande spelare i laget och i ligan. Vi tror dessutom att han kan bli ännu bättre och det känns naturligtvis väldigt bra att signa upp en av våra nyckelspelare på ytterligare tre års tid, säger Malmö Redhawks sportchef, Patrik Sylvegård i ett pressmeddelande.

Lars Bryggman kom till Redhawks på lån från IK Pantern under säsongen 2016-17. Sedan dess har det blivit 171 matcher i den rödsvarta dressen – och fler kommer det att bli.

– Jag är väldigt glad och stolt över att stanna i klubben ytterligare tre år. Det har hela tiden varit ömsesidigt, Patrik och den sportsliga ledningen har varit tydliga med att de önskat behålla mig och för min egen del har det varit prio ett hela tiden. Jag hoppas att vi kan ta ytterligare steg och bli ett lag som utmanar i toppen varje år, något vi ska göra tillsammans med fansen, säger Lars Bryggman själv i en kommentar.

Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close