IshockeyNyheter

Alltrean: Limhamn redo ta chansen

Som bäst presterande fyra i Hockeytrean-serierna kvalificerades Limhamn Hockey till stundande Alltrean. Där vill man ta vara på möjligheten som givits dem.
– Vi har nått ett mål – nu ska vi nå nästa, säger tränaren Patric Blomqvist. 

Nu väntar en kvalserie om 14 matcher, där en topp fyra-placering innebär fortsatta möjligheter till klättring i seriesystemet.

– Vårt mål var hela tiden Alltrean. Vi har väl varit lite upp-och-ner i serien – mycket på grund av skador. Nu får vi tillbaka spelare och får möjligheten att göra det bättre, säger Patric Blomqvist.

Limhamn inleder med match mot Halmstad, som man redan mött under säsongen.

– Det känns faktiskt bra. Spelar vi som vi ska så kan det gå vägen. Men det gäller att vi steppar upp och plockar fram våra hockeykunskaper, säger Patric Blomqvist.

Trots att insatserna sviktat, formen varit volatil, så är Limhamntränaren nöjd med sitt lags prestation under säsongen.

– Vi har haft mycket sjukdomar i laget, många skador. Så det är förståeligt att vi fått kämpa i vissa matcher.

– Nu har vi tagit oss till det första målet. Nu har vi haft ett möte med laget och hört med vad de vill. Och målet för dem är att vi ska komma bland de fyra första, säger Blomqvist – som tror på möjligheterna om att nå kommande mål.

För att sänka oddsen kommer man addera ytterligare spets till truppen.

– I början på januari får vi in två nyförvärv som kommer hjälpa oss mycket.

Är det helt klart?

– Ja, den ene är helt klar. En kanadensisk forward som varit i Lund tidigare. Genom ett tips hittade vi honom. Det ska bli intressant. Vi behöver gardera upp oss för eventuella skador och sjukdomar – det har vi haft nog med redan.

 

Joel Ask

Artikelbild: Avdo Bilkanovic/Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close